söndag 30 juni 2013

Läget i landet

Efter våren kommer sommar och efter inlägg om inredning så måste vi återgå till landen, så ni inte tror vi glömt bort vår trädgård!

Jodå, det är inte så mycket att göra mer än att hålla landen fina medan allt växer till sig, och det gör det så sakteliga. Potatisarna står höga och första blommorna börjar dyka upp. Bönorna växer mer trögt men jag har för mig att det var skörd närmare hösten så de tar sig säkert så småningom.


I det andra landet växer löken så det knakar. De två raderna till vänster som är mindre är satta någon vecka senare. Här ser ni också ett par potäter vi missat förra året som dök upp som en bonus i år. Kul att få ett par Asterix igen när vi satte andra sorter i år.


Och så en överblicksbild på hela kalaset eftersom folk hela tiden ringer och mailar och kräver fler bilder på den nya gräsmattan!


Blommor växer det också här och var;



Och så till sist, en kort rapport från balkongfilialen; kiwanon fick ju flytta ut till stugan men lite finns det kvar här ändå. Tomaterna har blivit rejält långa, lite för långa kanske, om det ändå bara ska komma blommor i toppen vilket nu verkar vara fallet. Piri-pirin tar sig men planterades minst en månad för sent och Emmas mystiska blommor växer krokigt åt alla möjliga håll.


Inga kommentarer: