söndag 30 juni 2013

Tick tack

Efter en lördag på Öland (där vi bland annat stannade på jättetrevliga Gårdby Cafe och jag fick blåsa runt centrala Borgholm på segway) stannade vi på IKEA i Kalmar på hemvägen. Det blev en del smått och gått till stugan, som en rejäl sophink så man kan ställa ut soppåsar utan att kråkorna ger sig på dem. Soffhörnan fick ett nytt överkast och en lampa som både har rumsbelysning och läslampa, vi har märkt nu när vi sovit mycket på stugan på semestern att värmeljus är mysiga men svåra att läsa vid.


Bästa köpet var dock till det mindre rummet, där vi har matbordet. Det är lite mer mörkt och tomt där inne och när man legat i soffan har man bara sett in på en tom vägg där inne. Inte nu längre!




Klockan är en ny dekorplast IKEA har, vi gillar att det har en gammaldags touch men samtidigt känns nytt och roligt, rummet kändes redan mer fräscht och kul. Tyvärr har den ingen klang förstås, men det löste jag ändå genom att ladda ner en app till telefonen som slår på hel och halvtimmar precis som en äkta moraklocka!

Inga kommentarer: